Politica de retur


          www.mizar.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.mizar.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.mizar.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana (cat si cea europeana la care Romania a trebuit sa adere in iulie 2014. 

         Astfel aveti la dispozitie 14 zile pentru a anula achizitiile efectuate on-line sau prin telefon. Aceasta perioada de reflectie expira dupa 14 zile de la primirea produselor. Daca perioada de reflectie expira intr-o zi nelucratoare, termenul este prelungit pana in urmatoarea zi lucratoare.

         Pentru a va exercita dreptul de returnare, trebuie sa ne comunicati, fara echivoc, decizia dumneavoastra. Puteti face acest lucru, de exemplu, prin adaugarea unei declaratii scrise la produsele pe care le returnati sau prin emiterea unui fax sau a unui e-mail. Nu este suficient doar sa trimiteti produsele inapoi.

         MIZAR este obligat sa va returneze banii in termen de 14 zile de la primirea notificarii de returnare, dar rambursarea poate intarzia in cazul in care nu s-au primit produsele inapoi sau cel putin dovada ca le-ati trimis. Dumneavoastra va trebui sa platiti costurile returnarii catre noi. In cazul in care costurile au fost suportate de catre MIZAR, atunci acestea vor fi scazute din valoare rambursului.

         Daca va ganditi sa returnati produsul primit, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, decat dupa ce ati hotarat ca raman ale dumneavoastra.


          In cazul in care intelegeti sa valorificati dreptul de returnare aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, cu eticheta originala, pentru a identifica produsul dupa cod

- de a returna produsul cumparat nedeteriorat, fara pete, in starea in care v-a fost livrat.