TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 200 lei >> RETUR GRATUIT in magazine

MIZAR prezintă colecția FW23: Back to the Urban Playground

MIZAR prezintă colecția FW23: Back to the Urban Playground

Fiecare oraș spune o poveste, iar colecția FW23 semnată MIZAR te invită să fii parte din ea. Sub umbrela Back to the Urban Playground și cu o estetică urbană, descrisă în nuanțe de turcoaz și caramel café, noua colecție MIZAR reușește să surprindă vibe-ul dinamic al orașului.

Ideea de spațiu se împletește cu familiaritatea atemporală și sofisticată a ținutelor, într-o colecție cu totul unică, adresată femeilor puternice, încrezătoare în propriile forțe. Inspirat din călătoria personală a fiecărei femei care îndrăznește să cucerească orașul prin stil și personalitate, MIZAR propune o colecție de piese statement care îți permite să te exprimi în stilu-ți propriu, autentic.

Turcoazul și caramel café sunt culorile vedetă ale colecției, completate armonios de inserții de roșu și roz pudrat. Turcoazul, cu nuanțele sale proaspete și vibrante, dă o notă de vitalitate hainelor, în timp ce caramel café adaugă o atingere de eleganță și căldură. Aceste tonuri au fost alese cu grijă pentru a reflecta diversitatea produselor din colecție, în acord cu ritmul orașului și pentru a te face să te simți bine, în orice moment al zilei.

Fie că ești în căutarea unei ținute de birou sau a unei rochii chic pentru o seară specială, colecția MIZAR FW23 are totul. De la paltoane elegante cu croieli inedite, la rochii sofisticate și bluze în tendințe, pantaloni în asocieri neașteptate cu fuste, fiecare piesă este creată cu atenție la detalii și calitate.

Descoperă-ți stilul unic într-o colecție care promite versatilitate și rafinament.

Modernă. Contemporană. Efervescentă. La fel ca femeia MIZAR, colecția FW23 deschide sezonul de toamnă/iarnă și transformă orașul în propria ta scenă.